Препорачано

Зошто ви е потребна веб-страна?

Вашата веб-страна е вашата дигитална „визит карта“ која ќе го подобри професионалниот изглед на вашиот бизнис и ќе придонесе за поголем кредибилитет пред потенцијалните клиенти.

Прочитај повеќе

Сè што сте сакале да знаете, а не сте прашале: хостинг, домен, поддомен

Сè што сте сакале да знаете, а не сте прашале - трет дел: Што е хостинг? Што е домен, а што поддомен?

Прочитај повеќе

Сè што сте сакале да знаете, а не сте прашале: URL, пребарувачи, SEO, SEO-оптимизација

Сè што сте сакале да знаете, а не сте прашале - втор дел: Што е URL? Што се преварувачи, SEO и SEO-оптимизација?

Прочитај повеќе