73% од вашите купувачи и клиенти пребаруваат онлајн, а потоа доаѓаат кај вас

Истражувањата за навиките на купување и користење на услуги покажуваат дека околу 73% од купувачите прво ги пребаруваат услугите и производите што ги интересираат онлајн, а дури потоа доаѓаат кај вас, во вашата продавница или канцеларија. Продажбата „на лице место“ е сѐ уште прв избор на најголем дел од купувачите.

Прочитај повеќе

Работното време на вашата веб-страна е 24/7

Веб-страната е достапна 24/7 за посетителите и преку неа тие може да комуницираат со вашиот бизнис постојано, без оглед на работното време. Тоа пак ви нуди клучна предност тие посетители да ги претворите во свои идни клиенти.

Прочитај повеќе

Вебстриан со награда на Сајт на годината 2016

Вебстриан со награда на Сајт на годината 2016. Ви благодариме што гласавте за нас. Ќе продолжиме да ја надоградуваме платформата со нови функционалности за да ја оправдаме вашата доверба.

Прочитај повеќе