Како до повеќе посетители? Четврт дел - Реклами

Можеш супер да ги водиш своите профили на социјалните мрежи, но многу побавно ќе оди градењето на база на фанови и следбеници доколку не ги спонзорираш твоите објави.

Прочитај повеќе

Како до повеќе посетители? Трет дел – Инстаграм и Твитер

Не може тоа што го правиш на Фејсбук да го пресликаш на останатите социјални мрежи ИДЕНТИЧНО. Да, содржината треба да остане иста и не треба да избегаш од вредностите на твојот бренд, но пораките треба да ги адаптираш според правилата на овие социјални мрежи.

Прочитај повеќе

Како до повеќе посетители? Втор дел – Фејсбук

Фејсбук страницата најчесто се користи погрешно. Зошто? Бидејќи таа треба да се користи со цел да донесе посетители на твојот веб-сајт. На Фејсбук треба да се постираат кратки текстови и линкови кои водат кон твојот веб-сајт. Целта на веб-сајот е тој да биде посетуван и да има што е можно повеќе посетители на него.

Прочитај повеќе