Вашата веб-страна треба да ги следи вашите клиенти

Мобилните телефони се иднината. Луѓето се постојано во движење, сурфајќи на мобилен, па вашата веб-страна мора да ги следи.

Прочитај повеќе

Дигиталната визит-карта е дури и поважна од стандардната

Колку пати ви дале визит-карта која сте ја зафрлиле и потоа не сте можеле да ја пронајдете кога ви била потребна? Или можеби некој потенцијален клиент вам ви ја побарал, а во тој момент сте ја немале со себе?

Прочитај повеќе

73% од вашите купувачи и клиенти пребаруваат онлајн, а потоа доаѓаат кај вас

Истражувањата за навиките на купување и користење на услуги покажуваат дека околу 73% од купувачите прво ги пребаруваат услугите и производите што ги интересираат онлајн, а дури потоа доаѓаат кај вас, во вашата продавница или канцеларија. Продажбата „на лице место“ е сѐ уште прв избор на најголем дел од купувачите.

Прочитај повеќе