Започни свој бизнис без да си дадеш отказ од работа

Сигурно веќе слушна за дечките од Велес што со провокативни наслови за Доналд Трамп успеале да заработат илјадници евра преку својот веб-сајт. Македонија е мала, но денес сите имаат Интернет и затоа цел свет ти е на дланка. Еве што би можел да правиш онлајн за дополнителни приходи, без да треба да си дадеш отказ од работа.

Прочитај повеќе

Зошто ви е веб-сајт кога имате Фејсбук-страница?

Се сеќавате ли на My Space? Можеби бевте дел од Hi5 или некоја друга социјална мрежа што повеќе не функционира? Гугл имаше големи амбиции кога го лансираше „G+“, но денес сме свесни дека не ги достигна ниту нивните, ниту нашите очекувања.

Прочитај повеќе

Што кажува вашиот веб-сајт за вашиот бизнис

Дали се грижите како ќе бидете облечени кога одите на деловен состанок? Дали таму одите спремни за темата на која што треба да разговарате или ѝ се препуштате на моменталната инспирација? Најверојатно сте секогаш подготвени за сѐ...

Прочитај повеќе