Наскоро нови функционалности

Вредно работиме за да ви донесеме нови функционалности што е можно побрзо. Прв на нашата листа е модулот за е-продавница со електронско плаќање што наскоро треба да го интегрираме во платформата на Вебстриан.

Прочитај повеќе

ВЕБСТРИАН Е ОНЛАЈН!

Вебстриан, нашата платформа за креирање веб-сајтови, е јавно достапна од денес. Среќни сме што по две години напорна работа, после многу работни викенди и непреспани ноќи, успеавме на Македонија да ѝ го донесеме најинтуитивниот веб-сајт креатор досега. Имавме една единствена цел - на секој од вас да му дадеме моќна алатка што ќе ја преточи...

Прочитај повеќе

Бесплатен веб-сајт за новите компании

Знаеме дека почетоците на секоја компанија се полни со предизвици и дека секоја помош во тој период е добредојдена. Токму затоа започнуваме со програма за поддршка на новоотворените компании преку која тие ќе може да добијат бесплатен веб-сајт на Вебстриан, со вклучено хостирање и без трошоци за користење или одржување во првата година.

Прочитај повеќе