Бесплатен веб-сајт за новите компании

Знаеме дека почетоците на секоја компанија се полни со предизвици и дека секоја помош во тој период е добредојдена. Токму затоа започнуваме со програма за поддршка на новоотворените компании преку која тие ќе може да добијат бесплатен веб-сајт на Вебстриан, со вклучено хостирање и без трошоци за користење или одржување во првата година.

Прочитај повеќе

73% од вашите купувачи и клиенти пребаруваат онлајн, а потоа доаѓаат кај вас

Истражувањата за навиките на купување и користење на услуги покажуваат дека околу 73% од купувачите прво ги пребаруваат услугите и производите што ги интересираат онлајн, а дури потоа доаѓаат кај вас, во вашата продавница или канцеларија. Продажбата „на лице место“ е сѐ уште прв избор на најголем дел од купувачите.

Прочитај повеќе

Како до повеќе посетители? Четврт дел - Реклами

Можеш супер да ги водиш своите профили на социјалните мрежи, но многу побавно ќе оди градењето на база на фанови и следбеници доколку не ги спонзорираш твоите објави.

Прочитај повеќе