Вебстриан со награда на Сајт на годината 2016

Вебстриан со награда на Сајт на годината 2016. Ви благодариме што гласавте за нас. Ќе продолжиме да ја надоградуваме платформата со нови функционалности за да ја оправдаме вашата доверба.

Прочитај повеќе

Препорачано

Бесплатен веб-сајт за новите компании

Знаеме дека почетоците на секоја компанија се полни со предизвици и дека секоја помош во тој период е добредојдена. Токму затоа започнуваме со програма за поддршка на новоотворените компании преку која тие ќе може да добијат бесплатен веб-сајт на Вебстриан, со вклучено хостирање и без трошоци за користење или одржување во првата година.

Прочитај повеќе

Како до повеќе посетители? Прв дел - Содржини

Имаш веб-сајт со сите производи кои може да се најдат во твојата продавница? Внимавај на описот на производите. Кој вели дека тој треба да е сувопарен или досаден? Пронајди начин преку описот да им го „продадеш“ производот на твоите посетители. Секогаш имај го во предвид идеалниот купувач. Колку години има тој? Кои се неговите интереси?

Прочитај повеќе