Можностите на Вебстриан

Вебстриан е нова платформа која за вас ќе креира целосно готов веб-сајт што е веднаш онлјан, а сѐ што треба вие да направите е да додадете своја содржина. Го создадовме Вебстриан за да ви дадеме моќна алатка што ќе ја претвори секоја ваша идеја во професионален и модерен веб-сајт.

Прочитај повеќе

Наскоро нови функционалности

Вредно работиме за да ви донесеме нови функционалности што е можно побрзо. Прв на нашата листа е модулот за е-продавница со електронско плаќање што наскоро треба да го интегрираме во платформата на Вебстриан.

Прочитај повеќе

ВЕБСТРИАН Е ОНЛАЈН!

Вебстриан, нашата платформа за креирање веб-сајтови, е јавно достапна од денес. Среќни сме што по две години напорна работа, после многу работни викенди и непреспани ноќи, успеавме на Македонија да ѝ го донесеме најинтуитивниот веб-сајт креатор досега. Имавме една единствена цел - на секој од вас да му дадеме моќна алатка што ќе ја преточи...

Прочитај повеќе