Можностите на Вебстриан

Вебстриан е нова платформа која за вас ќе креира целосно готов веб-сајт што е веднаш онлајн, а сѐ што треба вие да направите е да додадете своја содржина. Го создадовме Вебстриан за да ви дадеме моќна алатка што ќе ја претвори секоја ваша идеја во професионален и модерен веб-сајт.

Само регистрирајте се бесплатно и веднаш ќе добиете веб-сајт со готови пример-страници кои ќе треба да ги уредите со своја содржина. 

Вебстриан ви овозможува да:
  • Додадете слики лесно како што го правите тоа на социјалните мрежи
  • Додадете свој текст исто како да пишувате во ворд-документ
  • Додадете видео, аудио, анимирани икони и други веб-елементи со само 1 клик
  • Променете го распоредот на елементите со едноставно повлекување и пуштање

Вашиот веб-сајт креиран од Вебстриан ќе биде оптимизиран за прегледување преку мобилни, таблет-компјутери и лаптопи, односно вашата содржина ќе изгледа одлично на секој екран. Ќе може да го преведете на повеќе јазици, како и да му додадете блог-статии, вести, е-известувања, онлајн резервации итн.  

Вебстриан ќе го креира вашиот веб-сајт по најновите SEO-правила што значи дека вашиот веб-сајт ќе биде високо рангиран од Гугл и од другите интернет пребарувачи.  

Функционира како сервис чијашто месечна претплата покрај готов веб-сајт, вклучува и бесплатен хостинг, бесплатен поддомен, постојана техничка поддршка и редовно ажурирање на платформата. 

Сега секој може да има професионален веб-сајт за цена веќе од 650 денари месечно. Пробајте го Вебстриан бесплатно и уверете се во сите негови придобивки. Започнете тука.

Поврзани блог статии