social image

КАКО САМИТЕ ДО ВЕБ-САЈТ

Инструкции чекор-по-чекор

Едноставни чекори

Кратко објаснување како до веб-сајт

Одберете веб-сајт

Прегледајте ги нашите модерни вебсајт-дизајни и пронајдете го својот стил. Доколку сакате уникатен дизајн, изработен само за вас, контактирајте нѐ и нашиот тим на дизајнери ќе развие посебен дизајн само за вашиот веб-сајт.

Регистрирајте се бесплатно

Искористете го бесплатниот период од 15 дена и откријте ги сите можности што ви ги нуди Вебстриан. Уверете се сами колку е едноставна за користење нашата платформа и уредете го својот веб-сајт според вашите потреби.

Додадете своја содржина

Вашиот веб-сајт ќе го добиете за само 1 минута, со предефинирани текстови, слики и веб-елементи.
Сменете ги со своја содржина и приспособете ги на своите потреби. Бидете креативни и целосно персонализирајте го одбраниот дизајн.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ЗА ВЕБСТРИАН

Погледнете го видеото за Вебстриан и запознајте се накратко со можностите што ви ги нуди нашата платформа. Сега сами видете колку е лесно да имате професионален веб-сајт, готов за само 1 минута. Од видеото ќе дознаете како да додадете свои текстви, слики и други елементи за да го уредите вашиот веб-сајт онака како што вие посакувате.

Погледни видео

Пронајдете го својот стил

Бизнис, фотографија, храна, туризам, мода, забава, вести или блог – разгледајте ги нашите модерни вебсајт-дизајни и одберете го стилот што најмногу ви одговара. Секој веб-сајт може комплетно да се персонализира, и тоа не само текстовите, сликите и боите, туку и целосниот распоред на сите елементи. Може да започнете со еден дизајн, а потоа да го смените со нов, без да загубите ништо од својата содржина. Ослободете ја креативноста и уредете сами свој веб-сајт со кој навистина ќе се гордеете.

Започнете

Започнете да истражувате

Регистрирајте се бесплатно и искористете го пробниот период од 15 дена за да ја истражите нашата платформа. Уверете се колку е едноставна за користење и уште од првиот ден започнете сами, сосема интуитивно, да ја уредувате содржината на вашиот веб-сајт. Преземете целосна контрола врз неговиот изглед и направете сѐ што ќе замислите. Кога ќе бидете сигурни дека Вебстриан е вистинското решение за вас, одберете еден од нашите пакети и пуштете го својот веб-сајт онлајн.

Започнете

Бидете единствени, бидете свои

За да добиете вистински прв впечаток за сите можности што ви ги нуди Вебстриан, вашиот веб-сајт ќе го добиете со предефинирани страници. Преку административниот панел вие веднаш ќе може целосно да го персонализирате. Внимававме сите алатки за уредување, како што се промена на текст, додавање видео, слики, икони или менување на бои, да бидат како програмите што веќе секојдневно ги користите. Нивниот распоред, пак, ќе може да го менувате со едноставно повлекување и пуштање. Бидете креативни и импресионирајте ги своите идни посетители.

Започнете