Понуда што не се пропушта!

Нарачај го твојот ВЕБ-САЈТ и добиј
БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
во наредните 3 години.

Понуда што не се пропушта!

Нарачај го твојот ВЕБ-САЈТ и добиј
БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
во наредните 3 години.

Понуда што не се пропушта!

Нарачај го твојот ВЕБ-САЈТ и добиј
БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
во наредните 3 години.

ПАКЕТИ

ЗА СИТЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА КОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ.
ОСНОВЕН
Сѐ што ви е потребно за да имате модерен веб-сајт. Одличен пакет за мали бизниси или за персонален веб-сајт.
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН за првите 3 години
 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • 5 GB простор (SSD)
 • До 3 мејл адреси
 • До 3 часа годишно поставување материјали од наша страна
 • Техничка поддршка за одржување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Вебсајт-креатор (CMS) - едноставна и лесна можност за самостојно поставување на страници и содржини; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; оптимизација за пребарувачи (SEO)
 • Facebook чет; Поврзување со социјални мрежи; Споделување на вашиот веб-сајт на наши социјални мрежи
 • QRcode за вашиот бизнис
 • Усогласување со Законот за заштита на лични податоци (дијалог за колачиња, политика за колачиња, политика за приватност)
СТАНДАРДЕН
Сѐ што ви е потребно за персонален или корпоративен веб-сајт, како и за сопствен веб-портал. Во овој пакет имате сѐ од основниот пакет, плус модули за блог и вести.
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН за првите 3 години
 • Блог
 • Вести
 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • 10 GB простор (SSD)
 • До 5 мејл адреси
 • До 5 часа годишно поставување материјали од наша страна
 • 3 јазични верзии
 • Заштитени страници со најава
 • Техничка поддршка за одржување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Вебсајт-креатор (CMS) - едноставна и лесна можност за самостојно поставување на страници и содржини; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; оптимизација за пребарувачи (SEO)
 • Facebook чет; Поврзување со социјални мрежи; Споделување на вашиот веб-сајт на наши социјални мрежи
 • QRcode за вашиот бизнис
 • Усогласување со Законот за заштита на лични податоци (дијалог за колачиња, политика за колачиња, политика за приватност)
СТАНДАРДЕН ПЛУС
Пакет наменет за сите оние кои сакаат своите производи и услуги да ги претстават на интернет или пак сакаат да овозможат резервации преку веб-сајтот. Во овој пакет имате сѐ од стандардниот пакет, плус модули за производи и резервации.
 • БЕСПЛАТЕН .МК ДОМЕН за првите 3 години
 • Производи
 • Резервации
 • Блог
 • Вести
 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • 12 GB простор (SSD)
 • До 5 мејл адреси
 • До 7 часа годишно поставување материјали од наша страна
 • 3+ јазични верзии
 • Заштитени страници со најава
 • Техничка поддршка за одржување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Вебсајт-креатор (CMS) - едноставна и лесна можност за самостојно поставување на страници и содржини; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; оптимизација за пребарувачи (SEO)
 • Facebook чет; Поврзување со социјални мрежи; Споделување на вашиот веб-сајт на наши социјални мрежи
 • QRcode за вашиот бизнис
 • Усогласување со Законот за заштита на лични податоци (дијалог за колачиња, политика за колачиња, политика за приватност)

Се што ти треба за твојот бизнис!

Мала инвестиција во твојот веб-сајт е голема инвестиција за иднината на твојата компанија. Нарачај го твојот ВЕБ-САЈТ овој месец и добиј БЕСПЛАТЕН ДОМЕН за првите 3 години и сè тоа со МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ.