social image

Контакт

ДОБИЈТЕ ОДГОВОР НА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА

Контакт

Ако имате какви било прашања, вие сте на вистинското место. Пополнете го формуларот за контакт и испратете ни ја вашата порака, а ние ќе ви одговориме во најкраток можен рок.
Име и презиме*
Телефон*
Е-пошта*
Наслов*
Порака*
*
Ви благодариме за одвоеното време! Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Детали за контакт

Адреса
16-та Македонска Бригада 13Б, Скопје, Северна Македонија
 
Маркетинг и продажба
+389 75 43 76 00
+389 78 38 48 95

Техничка поддршка
+389 75 263 437

Администрација
+389 2 31 08 893
 
Е-пошта
contact@webstrian.mk