ЗАПОЧНЕТЕ БЛОГ ИЛИ ВЕБ-ПОРТАЛ

Споделете ги со вашите читатели нештата што ви се навистина важни.   

Искористете ги модулите за блог и вести на Вебстриан и започнете свој блог или, пак, свој веб-портал. Доколку имате поинаква идеја за веб-страна, може да ги искористите модулите за да додадете само блог-постови или само страници за новости.

Со модулите за блог и вести ќе ги добиете сите алатки за уредување на Вебстриан и ќе можете лесно сами да направите сѐ. Текстовите, фонтовите, боите, сликите, коментарите,   видеата итн. – сѐ може да се промени според вашите желби.