СЛУШНЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ

Слушнете што имаат да кажат читателите на вашиот блог или портал со додавање на елементот за коментари. Поставете го овој елемент под вашите постови/објави и сите ваши читатели ќе може да се логираат преку својот профил на социјалните медиуми за да ви остават коментар или, пак, ќе може да коментираат анонимно доколку тоа повеќе им одговара.

Преку модулот за коментари тие ќе може да коментираат не само со текст, туку и со фотографии.

Бидете во постојан разговор со читателите и слушнете што имаат тие да ви кажат за одредена тема или настан.