ОЗНАЧЕТЕ ЈА ВАШАТА ЛОКАЦИЈА

Додадете ги мапите од Гугл на вашaтa веб-стranica и упатете ги вашите посетители до вашата локација.

Контролирајте ја големината (висината и ширината) на мапата, зумирањето, изгледот, стилот и уште многу други функционалности. Помогнете им на посетителите на вашиот веб-сајт да ве пронајдат лесно и зголемете ги своите бизнис-можности.