ПРЕВЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ВЕБ-САЈТ НА ПОВЕЌЕ ЈАЗИЦИ

Вебстриан ви ја дава целата слобода сами да одлучите на колку јазици сакате да биде прикажан вашиот веб-сајт. Само одберете го почетниот јазик и понудете им ја на вашите читатели можноста да го прегледуваат и на други јазици.

Кога ќе го додадете модулот за повеќејазичност, во заглавјето на вашиот веб-сајт, односно на врвот на сите страници, автоматски ќе биде прикажано јазично мени. Сите ваши посетители ќе можат сами, од ова мени, да го одберат јазикот на кој сакаат да го читаат вашиот веб-сајт.