БИДЕТЕ ПОВРЗАНИ НА ИНТЕРНЕТ

Поврзете го вашиот веб-сајт со вашите профили на социјалните мрежи како: Фејсбук, Твитер, Јутјуб, Пинтерест, Инстаграм, Фликр итн.   

Со Вебстриан сами изберете ја бојата на нивните икони, големината и распоредот. Исто така, вие одлучете каде ќе бидат поставени и колку видливи ќе бидат на вашата веб-страна.

Квалитетната содржина на вашата веб-страница ќе ја зголеми и вашата база на фанови, следбеници и поддржувачи. А колку повеќе луѓе ќе го прочитаат она што вие имате да го кажете, толку повеќе бизнис-можности ќе ви се отворат.