ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОМЕН

Со Вебстриан имате 2 опции за домен на вашата веб-страна:
- да ја објавите на бесплатен поддомен на webstiran.mk
- да ја поврзете со сопствен домен
Може да купите сопствен домен преку кои било македонски или светски регистри, а доколку веќе имате сопствен домен, треба само да го поврзете со вашиот веб-сајт креиран преку Вебстриан.

Повеќе за ова дознајте тука.