СЕГА СЀ Е ЕДНОСТАВНО

Изберете веб-сајт од Вебстриан, прилагодете го според вашите потреби и бидете веднаш онлајн на Интернет.   

Одберете го почетниот дизајн и менувајте го распоредот на елементите со едноставно повлекување и пуштање, додадете сопствен текст исто како да користите ворд-документ, а со алатките за обработка на фотографии подобрете го визуелниот изглед на својот веб-сајт. Аудио-фајлови, видеа, ПДФ-документи, икони – сега вие одлучувате како ќе биде прикажан секој елемент.

Персонализирајте го целосниот дизајн, и тоа сосема интуитивно, директно на вашиот веб-сајт. Кога ќе бидете задоволни од промените што сте ги направиле, објавете ги онлајн со само еден клик. Не ви се потребни никакви технички предзнаења за сами да го уредувате и имате веб-сајтот што отсекогаш сте го посакувале. Сигурни сме дека од првиот ден ќе имате чувство дека го користите Вебстриан отсекогаш.

Ослободете ја креативноста и започнете да го уредувате својот веб-сајт сега.