Пакети

Со вклучен хостинг, домен, дизајн и одржување

Основен

ОДЛИЧЕН ЗА МАЛИ БИЗНИСИ
ИЛИ ЗА ПЕРСОНАЛНА ВЕБ-СТРАНА

 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • Бесплатен .мк домен за првата година
 • 5 GB простор (SSD)
 • 1 мејл адресa
 • Можност за повеќе јазични верзии
 • До 3 работни часа годишно за дополнително поставување нови содржини (по изработката)
 • Техничка поддршка за одржување на веб-страната
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Вебсајт-креатор (CMS) - едноставна и лесна можност за самостојно поставување на страници и содржини; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; Оптимизација за пребарувачи (SEO)
 • Facebook чет; Поврзување со социјални мрежи; Споделување на вашиот веб-сајт на наши социјални мрежи
 • QR код за вашиот бизнис
 • Пријавување на веб-страната на Google и Bing
 • Усогласување со Законот за заштита на лични податоци (дијалог за колачиња, политика за колачиња, политика за приватност)

Стандарден Најповолно

СЀ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО
ЗА КОРПОРАТИВНА ВЕБ-СТРАНА

 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • Блог
 • Вести
 • Заштитени страници со најава
 • Бесплатен .мк домен за првата година
 • 10 GB простор (SSD)
 • До 2 мејл адреси
 • Можност за повеќе јазични верзии
 • До 4 работни часа годишно за дополнително поставување нови содржини (по изработката)
 • Техничка поддршка за одржување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Вебсајт-креатор (CMS) - едноставна и лесна можност за самостојно поставување на страници и содржини; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; Оптимизација за пребарувачи (SEO)
 • Facebook чет; Поврзување со социјални мрежи; Споделување на вашиот веб-сајт на наши социјални мрежи
 • QR код за вашиот бизнис
 • Пријавување на веб-страната на Google и Bing
 • Усогласување со Законот за заштита на лични податоци (дијалог за колачиња, политика за колачиња, политика за приватност)

Стандард плус

ЗА БИЗНИСИ КОИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД
МОДУЛИ ЗА ПРОИЗВОДИ И РЕЗЕРВАЦИИ

 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • Блог
 • Вести
 • Производи
 • Резервации
 • Заштитени страници со најава
 • Бесплатен .мк домен за првата година
 • Можност за повеќе јазични верзии
 • 12 GB простор (SSD)
 • До 3 мејл адреси
 • До 5 работни часа годишно за дополнително поставување нови содржини (по изработката)
 • Техничка поддршка за одржување на веб-страната
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Вебсајт-креатор (CMS) - едноставна и лесна можност за самостојно поставување на страници и содржини; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; Оптимизација за пребарувачи (SEO)
 • Facebook чет; Поврзување со социјални мрежи; Споделување на вашиот веб-сајт на наши социјални мрежи
 • QR код за вашиот бизнис
 • Пријавување на веб-страната на Google и Bing
 • Усогласување со Законот за заштита на лични податоци (дијалог за колачиња, политика за колачиња, политика за приватност)

ОТКРИЈТЕ ЈА МОЌТА НА ВЕБСТРИАН!

Контактирајте нѐ за да креираме прилагодена понуда
која најмногу им одговара на вашите бизнис потреби.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА