Пакети

Започнете со бесплатен пробен период од 15 дена. Не ви е потребна кредитна картичка.

Основен

650,00 ден
Цена за месечен пакет или 565,00 ден месечно доколку направите плаќање за цела година одеднаш.

Цената е со вклучен ДДВ Цените се однесуваат за самостојно регистрирање и уредување на веб-сајтот

Сѐ што ви е потребно за да имате модерен веб-сајт. Одличен пакет за мали бизниси или за персонален веб-сајт.

 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • 1 GB простор
 • Бесплатен хостинг
 • До 3 мејл адреси
 • 15 дена бесплатен тест-период
 • Бесплатна поддршка за уредување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Лесен за употреба вебсајт-креатор; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; оптимизација за пребарувачи (SEO)

Стандарден Најповолно

750,00 ден
Цена за месечен пакет или 653,00 ден месечно доколку направите плаќање за цела година одеднаш.

Цената е со вклучен ДДВ Цените се однесуваат за самостојно регистрирање и уредување на веб-сајтот

Сѐ што ви е потребно за персонален или корпоративен веб-сајт, како и за сопствен веб-портал. Во овој пакет имате сѐ од основниот пакет, плус модули за блог и вести.

 • Блог
 • Вести
 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • 2 GB простор
 • Бесплатен хостинг
 • До 5 мејл адреси
 • 15 дена бесплатен тест-период
 • Бесплатна поддршка за уредување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Лесен за употреба вебсајт-креатор; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; оптимизација за пребарувачи (SEO)

Стандарден плус

850,00 ден
Цена за месечен пакет или 739,00 ден месечно доколку направите плаќање за цела година одеднаш.

Цената е со вклучен ДДВ Цените се однесуваат за самостојно регистрирање и уредување на веб-сајтот

Пакет наменет за сите оние кои сакаат своите производи и услуги да ги претстават на интернет или пак сакаат да овозможат резервации преку веб-сајтот. Во овој пакет имате сѐ од стандардниот пакет, плус модули за производи и резервации.

 • Производи
 • Резервации
 • Блог
 • Вести
 • Неограничен број страници
 • Неограничен сообраќај
 • 2 GB простор
 • Бесплатен хостинг
 • До 5 мејл адреси
 • 15 дена бесплатен тест-период
 • Бесплатна поддршка за уредување на веб-сајтот
 • Оптимизација за мобилни/таблети
 • Лесен за употреба вебсајт-креатор; Грижа за корисници; Гугл-аналитика; оптимизација за пребарувачи (SEO)

Сакате ние да изработиме веб-сајт за вас?

Доколку немате време самите да го уредите веб-сајтот, слободно контактирајте нѐ и нашиот тим ќе изработи и уреди веб-сајт за вас.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ