ЕДНОСТАВНИ ИКОНИ

Едноставните икони се елемент што визуелно ќе ја збогати содржината на вашата веб-страница. На располагање ви стојат над 350 икони, чиишто димензии лесно може да ги промените за да ги користите само како икони или, пак, како дообјаснување на вашите текстови. Покрај големината, вие ја контролирате и нивната боја и нивното порамнување на вашиот веб-сајт (централно, лево или десно).

АНИМИРАНИ ИКОНИ

Покрај едноставните икони, Вебстриан ви нуди и повеќе од 350 икони со анимирани ефекти, кои вие целосно ги контролирате. Освен тоа, може да ги поврзете овие икони со линкови што ќе водат до вашите внатрешни веб-страници или до некој надворешен веб-сајт. Исто така, вие одлучувате за нивната големина и нивното порамнување (централно, лево, десно). Сите овие можности ќе ви дозволат да го креирате посакуваниот визуелен ефект на вашиот веб-сајт.

СОЦИЈАЛНИ ЛИНКОВИ

Поврзете го вашиот веб-сајт со сите ваши профили на социјалните медиуми и помогнете им на вашите посетители да ве пронајдат и да ве „следат“ насекаде. Со елементот „Социјални линкови“ лесно може да го поврзете вашиот веб-сајт со Фејсбук, Твитер, Инстаграм или кој било друг профил. Сѐ што треба да направите е да го ископирате линкот од кој било ваш профил на социјалните страници и да го внесете до неговата соодветна икона.

Вебстриан дополнително ви овозможува да ја одберете бојата на иконите на социјалните страници, нивната големина и позиција, како и нивното порамнување.