Како да додадете содржина на веб-страницата

Вебстриан ви дава целосна слобода во однос на содржината на вашата веб-страница, нејзината структура и позицијата на секој елемент што ќе го додадете.

Главниот начин на додавање на содржина на вашата веб-страница како текст, слики, видео, икони, јазици, контакт форми итн. е преку линкот „Додади елемент“. Оваа функционалност ќе ја забележите насекаде низ вашите страници кога сте во вашиот административен панел.

За да ја користите, следете ги следните чекори:

  1. Кликнете на линкот „Додади елемент“.

  1. Во прозорецот што ќе ви се отвори, одберете го елементот што сакате да го додадете на вашата веб-страница.

  1. Пополнете ги празните полиња кои ќе се појават во новиот прозорец што ќе се отвори и притиснете го копчето „ОК“. По ова, одбраниот елемент ќе се појави веднаш ПОД линкот „Додади елемент“ што го кликнавте.

  1. Зачувајте ги промените преку кликнување на копчето „Објави“ што се наоѓа во горниот (хоризонтален) дел на вашиот административен панел.

Ова копче може да го пронајдете и во десното административно мени.