Промена на претплатата

Во секој момент додека трае вашата претплата на Вебстриан, може да одберете друг пакет (помал или поголем) со кликнување на копчето „Промени пакет“.

Линкот ќе ве однесе на страница слична како онаа за правење на претплата и тука ќе може да го промените пакетот или периодот на плаќање.

Во случај да одберете помал пакет од оној што веќе го користите, ќе ви биде издаден попуст еднаков на разликата во цената на двата пакети, пресметан за преостанатиот период за кој сте го платиле првиот пакет. Овој попуст ќе биде применуван во идниот период додека ја користите услугата.