СЛАЈДЕР

Направете модерна почетна страница со додавање на елементот „Слајдер“.

Овој елемент користи комбинација од слики, наслови и кратки текстови што креираат ефективна слајд шоу-презентација за вашата компанија. Слајдерот претставува моќна алатка што визуелно ќе ја раскаже вашата приказна. Преку него, посетителите на вашиот веб-сајт веднаш ќе ги добијат сите важни информации за вашиот бизнис.   

Вебстриан ви овозможува целосна контрола врз изгледот и динамиката на слајдерот – вие ги додавате сликите, вие ги одбирате ефектите за анимација, нивната брзина на лизгање и транзиција, должината на паузите помеѓу секој слајд итн.

ГАЛЕРИЈА

Додадете го елементот „Галерија“ и Вебстриан ќе ги прикаже вашите слики во нивната целосна големина, вметнувајќи ги во едноставен и чист дизајн. На секоја слика може да ѝ додадете текст, како и да го менувате распоредот на нејзиното прикажување. Она што е најважно е дека секоја слика што ќе ја додадете автоматски ќе се зголеми или намали, во зависност од уредот со кој ѝ се пристапува, благодарение на вградениот приспособлив, односно респонзивен дизајн.