вебстриан домени

Вебстриан поддомените, како што е на пример mojsajt.webstrian.mk, ви даваат можност да го објавите вашиот веб-сајт без да купувате нов домен.

Во процесот на регистрација, освен е-поштата и лозинката, треба да внесете и име на поддомен на вашиот веб-сајт. Ова име ќе биде поддомен на webstrian.mk.

По процесот на регистрација, откако Вебстриан ќе го искреира вашиот веб сајт, вие и вашите посетители ќе може да пристапувате до веб-сајтот преку ова име кое го избравте во процесот на регистрација.