Прашалник за сопствен дизајн

Нашиот тим дизајнери е тука за вас

Сакате уникатен дизајн, направен само за вас?

Ако не можете да го пронајдете дизајнот што го барате, контактирајте нѐ и нашиот тим на дизајнери ќе развие персонализирано решение само за вас.

Кажете ни нешто повеќе за вашата компанија...Кое е името на компанијата, слоганот, брендот и сл.
 
Што е вашиот продукт/бренд? Што нуди вашата компанија на клиентите? Што ве прави поразлични од конкуренцијата? Што ве дефинира?
 
Кажете ни нешто за вашата целна група - луѓето со кои комуницира вашата компанија? Која е нивната возраст? Што работат? Како го поминуваат нивното слободно време, кои се нивните интереси и сл.
 
Дали постојат задолжителни елементи што мора да ги има во дизајнот? Дали имате одредено палета на бои за некои од најважните елементи што мора да се содржи во дизајнот?
 
Дали имате некои примери за веб дизајн/лого/слоган што ви се допаѓаат, ве молиме оставете ни линк за да може да ги видиме, но исто така не заборавајте да ни кажете што точно ви се допаѓа кај нив. Објаснувањето е неопходно за да ве разбереме.
 
Има ли нешто што пропуштивме? Дали би сакале да додадете нешто што мислите дека ќе ни помогне во развојот на вашиот визуелен идентитет?
 
Ве молиме оставете ни име / е-пошта од лицето за контакт во вашата компанија кое е задолжено за дизајнот.
 
Confirmation code
Пред да започнеме со дизајнот ќе ви пратиме проценка за буџетот, цената ќе биде во зависност од побарувањата. После вашата потврда ќе ни бидат потребни 1-3 недели за да го завршиме дизајнот и/или предлогот за слоган. Ви благодариме за одделеното време! Ве молиме кликнете на копчето подолу за да ни ги пратите информациите.